14000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS
Vezeték nélküli fülhallgatók Sonic

Vezeték nélküli fülhallgatók Sonic

TWINS vezeték nélküli fülhallgató

TWINS vezeték nélküli fülhallgató

EARBUD vezeték nélküli fülhallgatók

Tapasztalja meg az új hangméreteket a vezeték nélküli fülhallgatóval, amelyek nemcsak megjelenésükkel, hanem páratlan hangélmény ként is vonzóak. A fülhallgató ergonómiai kialakítású, kivételes kényelmet kínál és új kedvenc társa lesz edzés közben, az irodában és otthon. • A kifinomult technológia gazdag, kristálytiszta és éles hangot biztosít. • Kompatibilis iOS és Android eszközökkel. • Az ergonomikus kialakítás biztosítja a tökéletes illeszkedés. • Töltés hordozható töltő dobozzal.
8 145,00 Ft Lista ár 9 990,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
I12

Élvezze kedvenc zenéit Earbud vezeték nélküli fülhallgatóval,amely kompatibilis mind az iOS,mint az Android készülékekkel,tiszta és gazdag hanggal győzödjön meg.Másodpercek alatt összekapcsolhatja őket a Bluetooth V4.2 technológiával,és elmerülhet a minőségi hangzásban.

A fülhallgatóval 5-6 órát hallgathat zenét vagy beszélgethet,és kényelmet nyújt majd tökéletesen illeszkedik az ergonómiai kialakításhoz.A beépitett többfunkciós gombok lehetővé teszik a hívások fogadását,befejezését és a zene lejátszását.A kényelmes töltőállomással együtt nagyon kevés helyet foglalnak el és kevés energiát fogyasztanak,így utazás közben is nagyszerű.

A zenehallgatás és a hívások fogadása még soha nem volt ilyen kényelmes.Az ergonomikus kialakítás határtalan kényelmet kínál,és a fülhallgatót kén yelmes méretük miatt könnyen el lehet helyezni a töltő dobozban,és a zsebben is.Kísérje bárhova is megy.

Műszaki adatok: -Az elem élettartalma: 5-6 óra,100 óra késznléti állapotban -Töltési idő: 1-2 óra -Bluetooth verzió: V4.2+EDR Bluetooth távolságig: 12 m-ig -Impedancia: 32 ohm -Fekvencia: 2,40 GHZ-ig -Üzemi hőmérséklet: 10-55 C -Méretek (hossza X szélességX magasság): 40 mm X 24 mm X 32 mm -Szín: fekete Jellemzők: -Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat -Kicsi,kényelmes és hordozható -Intelligens energiafogyasztás -Hívások fogadása és megszakítása -Lejátszás/szünet -Bekapcsolás/kikapcsolás -Hangminőség -Kompatibilis az iOS és Android eszközökkel -Ergonómiai kialakitása miatt tökéletesen illeszkedik a fülhöz -Töltése a hordozható töltődobozzal A csomag tartalma: - 1X vezeték nélküli fülhallgató a telefonhoz - 1X töltőállomás USB kábellel

További információ
Szín Black, White, Green, Gray, Yellow, Dark Blue, Light Blue, Pink