14000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS
Férfi futónadrág Aded

Férfi futónadrág Aded

Bone vezeték nélküli fejhallgató

Bone vezeték nélküli fejhallgató

Edzőszalag készlet

  • Kiváló minőségű anyag: a rugalmas poliészter és pamut kiváló minőségű keverékéből készült. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csúszást, csavarodást és szakadást.
  • Tartós rugalmasság: Ez a szalag rendkívül rugalmas, minőségi varrással és hozzáadott gumiréteggel a tartósság megőrzése érdekében. Akár 40 fokos hőmérsékleten is mosható sérülés nélkül.
  • Különféle edzésekhez alkalmas: az edzőszalagok erősítő edzésre és nyújtásra egyaránt alkalmasak, például pilates és jóga. Ideálisak a lábak és a fenék izomzatának fejlesztésére.
  • Könnyű és hordozható: az edzőszalag összecsukható és kis helyet foglal. Könnyen tárolható a mellékelt tasakban. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, hamarosan a legjobb fitneszpartnered lesz.
  • Égess el kalóriákat és formáld a tested: egy edzőszalag használata csökkenti a testzsírszintet, miközben formálja lábait és fenekét. A szalagot a gyakorlatok széles skálájához szánják, a csak egy izomra összpontosító gyakorlatoktól a bemelegítő gyakorlatokig.
4 900,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ELA

A csomag tartalma: 3x edzőszalag