14000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS
EARBUD vezeték nélküli fülhallgatók

EARBUD vezeték nélküli fülhallgatók

Bone vezeték nélküli fejhallgató

Bone vezeték nélküli fejhallgató

TWINS vezeték nélküli fülhallgató

A TWINS vezeték nélküli fülhallgató teljes mozgásszabadságot kínál minden sportrajongó számára. Kétségtelen, hogy kedvenc társaddá válik edzés közben, a természetbeni futás és egyéb tevékenységek során. A fejlett technológia gazdag,éertelmes és kristálytiszta HD hangot biztosít. A fülhallgató könnyű, kényelmes és tökéletesen illeszkedik. Legfeljebb 5 óra zenehallgatásra vagy kihangosítós hívásokra.
8 490,00 Ft Lista ár 10 900,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
TWS

Élvezze kedvenc zenéjét akár sporttevékenységek közben is. A TWINS vezeték nélküli fülhallgatót kifejezetten a sport rajongóinak tervezték, és kivételes mozgásszabadságot kínálnak. Az edzések akadályozása miatt aggódni felesleges, könnyűségük miatt.

A zenével még intenzívebbé teheti az edzéseket. A fülhallgató 3-5 órás zenehallgatást vagy kihangosító hívásokat tesz lehetővé.

A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy gond nélkül kezdeményezhessen hívásokat, miközben a fejlett zajcsökkentő technológiát használja a beszélgetések zavartalan lebonyolításához. A fülhallgatók ergonómikus kialakításúak és így rendkívül kényelmesek.

Műszaki adatok:
- Kiváló HD hang
- Beépített mikrofon
- Intelligens zajcsökkentő technológia
- Bluetooth verzió: V4.2 + EDR
- Fülhallgató akkumulátor: 75 mAh
- Alkalmazási idő: 3-5 óra
- Töltési idő: 1,5 óra
- Készenléti idő: 160 óra
- Munka távolság: 10 méter

A csomag tartalma:
-
2x vezeték nélküli bluetooth headset
- 2x USB töltőkábel